Csapatunk

Nemes Dóra

A Coach Akadémián végzett Business Coach, valamint HR és szervezetfejlesztési szakember vagyok. Közel 30 éves szakmai pályafutásom során a HR és szervezetfejlesztésen kívül a bankszektor sales, és panaszkezelési területein szereztem hasznos tapasztalatokat. A támogató hozzáállás személyiségem részét képezi, ezért munkahelyeimen mindig olyan pozíciókat töltöttem be, ahol e képességemet messzemenően kamatoztathattam. A multinacionális és állami cégek vállalati kultúrája egyaránt ismerős számomra; előbbi munkakörnyezetben vezetőként is
évekig dolgoztam.

Nem tartozom azok közé, akik már kiskoruk óta tudták mivel szeretnének foglalkozni felnőttként, így évekbe telt, amire megtaláltam a nekem való tevékenységeket a fejlesztés illetve a coaching területen. Mindennek pozitív hozadéka, hogy amikor karriertanácsot kérnek tőlem, e tapasztalatomat nagyon jól tudom kamatoztatni.

Hiszek a fejlődésben, a megújulásban – amihez soha nincs késő –, ezért is kezdtem el ismét tanulni és a business coachinggal foglalkozni. Kiemelten érdekel a generációk kérdésköre (jómagam az X generációhoz tartozom), és fontosnak tartom a fiatal felnőttek – diákok, pályakezdők – segítését, hiszen belőlük kerülnek ki a jövő vezetői, művészei, gyógyítói – hogy csak néhányat említsek.
Ügyfeleim különböző generációkból kerülnek ki és ennek megfelelően minden támogatást megkapnak tőlem ahhoz, hogy megtalálják az általuk hozott témákra keresett megoldásokat.

Egyéb, releváns infók rólam

Pozitív gondolkodás, jó humorérzék és a világra való nyitottság jellemez. A húszas éveim elején két és fél évig éltem Vancouverben, Kanadában, és ez az élmény megerősített abban, hogy bárhol képes vagyok helyt állni, a határok nem számítanak. Férjem és 19 éves lányom jelentik a családot; lányom által mindig tanulok valami újat a világról és korosztályáról. Nagyon szeretek zenét hallgatni és olvasni; idegen nyelvként az angolt használom, és beszélek franciául is.

Nemes Dóra