Csapatunk

Dr. Stöckert Dávid 

Szervezeti és vezetői kommunikációs tanácsadó
Közvetítői névjegyzékben szereplő mediátor
Okleveles business coach

Szeretek mindig a puszta valóságra és a lényegre koncentrálni. Ez a saját bemutatásomra különösen igaz. Szeretem, ha tények beszélnek helyettem.

14 éve foglalkozom szervezeti és vezetői kommunikációval, jelenleg tanácsadóként. Pályámat az osztrák-magyar GYSEV Zrt.-nél kezdtem, ahol felépítettem, majd pedig vezettem a társaság külső- és belső kommunikációját. Ezt követően a kormányzati szférában dolgoztam, ahol a kommunikáció irányításán túl már felsővezetői támogatással is foglalkoztam. 2013 óta szabadúszó tanácsadóként segítem szervezetek (állami és piaci szféra egyaránt), valamint vezetőik munkáját.

Business coach és közvetítői névjegyzékben regisztrált, gazdasági és válási ügyekben eljárni jogosult mediátor vagyok. Ezzel a képzettséggel és tapasztalattal egy magasabb szinten tudok már támogatást nyújtani a hozzám fordulóknak abban, hogy új nézőpontból tekintsenek önmagukra, aminek köszönhetően megtalálhatják a személyükre szabott, leghatékonyabb megoldásokat. Praxisomban egyaránt dolgozom állami, valamint piaci szektorban dolgozó vezetőkkel, ami széles látókört és egyedülállóan színes eszköztárat biztosít számomra.

És végül, de nem utolsó sorban a tudományos fokozatomról. 2014 óta a történelemtudományok doktora (summa cum laude) vagyok. A múlt nem egy halott dolog, hanem egy olyan tudásbázis, amelyből rengeteg új impulzust és működő megoldást meríthetünk. Különösen, ha az emberekről, szervezetekről és az élükön álló vezetőkről van szó.

Szerelmeim a családomon túl a terepfutás, illetve a túrázás, amelyeket heti rendszerességgel – ha tehetem többször is – űzök.