Csapatunk

Bárdossy Anna

Az elmúlt években sokszínű tapasztalatra tettem szert a HR különféle területein nonprofit szektortól kezdve, bankszektoron át a KKV szektorig. Alapvető motivációm a folyamatos szakmai és egyéni fejlődés, így aztán a Coach Akadémián megszereztem az ICF által is akkreditált business coach képesítést.

Megtapasztaltam különféle típusú szervezetek és munkavállalói közösség dinamikáját, különféle szintű pozícióban dolgozó egyének kihívásait, pályakezdőtől a vezetőig, szervezeti változások, generációváltás nehézségeit és kihívásait.

Lenyűgöző és ösztönző számomra látni, hogy az egyéni fejlődés milyen hatással bír egy adott közösségre, szervezetre nézve is. Ezen a fejlődési úton tudom kísérni azokat, akik bizalmat szavaznak nekem.

Érdeklődési területeim

  • Business & karrier coaching: elakadások-dilemmák-döntési helyzetek, karrierváltás-újratervezés, vezetőtámogatás
  • Szervezetfejlesztés, folyamatfejlesztés, strukturális változások megtervezése, kísérése
  • Generációváltás (KKV szektor)
  • Szívügyem a fiatalok, leendő munkavállalók pályaorientációjának segítése, a különböző generációk közti kommunikáció elősegítése

Egyéb, releváns infók rólam

Szabadidőmben szeretek festeni, futni, biciklizni, túrázni, világot látni a családommal, barátaimmal. A zöld megannyi árnyalata feltölt a természetben. Ha időm engedi, pro bono feladatokat is vállalok, mert hiszek az adok-kapok törvényszerűségében és a pillangóhatásban, ami előrébb viszi a világot.

Bárdossy Anna