Csapatunk

Zilahi Angéla

Mit ér a tudásom és az elhivatottságom, ha nem tudom formába önteni. A Coach4You alapítójaként itt teret kaphat minden, amit szeretek és Én lehetek. Ennek pedig azért van jelentősége, mert ezeket az értékeket nem csak megmutatom, hanem át is adom.

Sok minden akartam lenni, fodrász, orvos, bankár és mérnök. Végül szakítva a 10+ év pénzügyi területeken szerezett tapasztalatommal, az emberekkel, szervezetekkel való kapcsolódásban találtam meg a helyem és a hivatásom. 2016 óta fejlesztek, vezetőket, szervezeteket, és fejlődni vágyókat.

Miután a Coach Akadémiát elvégeztem számos továbbképzésen fejlődtem. 2018 elején megszereztem a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF), Associate Certified Coach (ACC) minősítését, ezt követően Action Leaning Team Coachnak tanultam. A pandémiás időszakot tanulásra használtam, aminek 2021 első felében le is arattam a gyümölcseit. Megszereztem a Professional Certified Coach (PCC) minősítésemet. A Profiles International Hungary ProfilesXT tanácsadójává váltam. A legújabb „szerelemprojekt” a hivatásomban pedig az agilis attitűd adoptálása a munkámban, agilis transzformációkban.

Segítőként jelen vagyok az ICF Magyar Tagozatának Jószolgálati csapatában, ahol rászorulóknak és nonprofit szervezeteknek nyújtunk pro bono coachingot.

Kedvelem és bírom a változásokat, a lendületet, a sokszínűséget, az új nézőpontok keresését, és megtalálását, amiben a bizalmi légkör és a fesztelenség nálam kéz a kézben járnak. Ügyfeleim szerint azért hasznos még velem dolgozni, mert professzionális támogatásban vehetnek részt.

Amikor nem fejlesztek és megbeszélek vagy éppen nem a két szuperhős kisfiam Anyukája vagyok, akkor kikapcsolok. Ez pedig nálam azt jelenti, hogy utazom, futok, squasholok, síelek és társaságba járok.

Igyunk egy kávét, teát vagy kakaót, akár találkozzunk online tértben, és nézzük meg hogyan tudunk együtt dolgozni.