Csapatunk

Friedewald Zita

Nemzetközileg minősített business és team coach, valamint szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Szakterületem közép- és felső vezetői támogatás és fejlesztés. 

Az elmúlt 25 évben Németországban és Magyarországon multinacionális nagyvállalatoknál alkalmazottként, majd vezetőként szereztem értékes munkatapasztalatokat,ismertem meg különböző vállalati kultúrákat és társadalmi rendszereket. A munkám során tanultakat ügyfeleim érdekében hasznosítom a coaching folyamatokban és a szervezetfejlesztésben.

Módszerem: megbízóm személyre szabott támogatást kap annak érdekében, hogy

  • saját, hatékony problémamegoldást, és egyéni stratégiát találjon,
  • egyéni karrierútját felépítse,
  • és végül, de nem utolsó sorban, hogy a jövőben jelentkező kihívásokkal egyedül is képes legyen sikeresen megbirkózni.

A középpontban minden esetben a megbízóm van, én őt a háttérből támogatom professzionális eszközrendszeremmel, tapasztalataimmal.

Szakterületeim

  • Business Coaching – Vezetőfejlesztés, motiváció, bizalom és kapcsolódás, változásmenedzsment, delegálás, konfliktuskezelés
  • Karrier Coaching – Karrierút, karrierváltás, újratervezés
  • Team Coaching – Csapatok együttműködése, egyén és csapat egyensúlya, belső dinamikák
  • Szervezetfejlesztés – Stratégia, rendszerek és folyamatok, közös működés alapjai és fenntartása

Egyéb, releváns infók rólam

A nagy tapasztalttal rendelkező szakember mögött, egy lelkes és pozitív szemléletmód szerint élő édesanya, vagabond és felfedező áll. 17 éves nagyfiam Németországban él és tanul. Szabadidőmben, amikor éppen nem tőle tanulok újabb és újabb dolgokat, utazok, az autón túl vagy motorral, vagy pedig vitorlással. A magyaron túl németül beszélek anyanyelvi szinten, ezen a két nyelveken tudok üzleti tárgyalásokat és coaching beszélgetéseket, tréningeket vezetni.