Csapatunk

Friedewald Zita

Ha azt gondolod, Neked nincsenek kiaknázatlan képességeid, biztosan tévedsz, ugyanis tapasztalataim alapján megfelelő támogatással bárki képes elérni a saját maximumát. Ebben segít az általam megálmodott Coach4You!

Végigjártam a ranglétrát, 15 évet töltöttem vezetői pozícióban (multinacionális cégeknél Magyarországon, illetve Németországban), így volt alkalmam megismerni a különböző vállalati szinteken és kultúrákban előforduló kihívásokat. 

Közép- és felsővezetőknek szóló business, team illetve karrier coachinggal is foglalkozom. Abban támogatlak, hogy megtaláld az igazi szenvedélyed a munkában.  

Business Coachként végeztem a Coach Akadémián, majd a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) ACC minősítését is megszereztem. Később Gestalt Coach továbbképzésen vettem részt majd Action Learning Team Coach képzéssel egészítettem ki szakmai portfóliómat.

Coachként az egyik legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ügyfeleim felismerjék lehetőségeiket, rejtett erőforrásaikat, és ami még fontosabb, használni is tudják azokat.

Ha tartasz attól, hogy nem szereztem tapasztalatot a Te szakterületeden, megnyugtatlak, ennek nem lesz jelentősége. Különböző pályákról érkező ügyfeleim elmondása alapján a gyümölcsöző közös munka kulcsa az volt, hogy a megfelelő időben tettem fel a megfelelő kérdéseket. Én a lelkesedést és a pozitív energiát adom, a válaszok benned rejlenek!

Mit csinálok szabadidőmben? Van egy 16 éves nagyfiam, aki Németországban tanul, és akitől én magam is nagyon sokat tanulok. Szeretem, sőt, folyamatosan keresem az új kihívásokat, ezért nagyon nyitott vagyok az új emberekre, dolgokra, helyekre. Ez utóbbiból fakadóan imádok utazni, a valódi kikapcsolódást pedig a motorozás és a vitorlázás jelenti számomra.