• angela.zilahi@coach-4you.hu
  • +36 30 206 4106

Zilahi Angéla ACC

A Coach4You Business Coaching egyik alapító tagja vagyok. Jómagam 2014-ben köteleződtem el a coaching szakma iránt, melynek eredményeképpen 2016-ban a Coach Akadémián business coachként végeztem és 2018 márciusában megszereztem az ICF által nemzetközileg akkreditált ACC minősítést.  

Hétköznapjaimban egy kicsi és egy pici gyerek édesanyja vagyok, olvasok, tájékozódom, képzem magam. Imádok utazni, sportolni, futni, squasholni, síelni, amiben újabb és újabb célokat állíthatok magam elé, ezek visznek előre.

Eredetileg gazdasági-agrármérnökként végeztem, ezen kívül több, mint 10 éves tapasztalatom van különböző pénzügyi területeken. Multinacionális cégeknél dolgozva, rájöttem, mekkora jelentősége van a coaching szemléletű vezetésnek, munkavégzésnek, valamint, hogy milyen hatékony és támogató lehet egy coach jelenléte egy szervezeten belül. 

Alapvetően szeretem a sokszínűséget, a pozitivitást, és az energiák áramlását. A Coach4You is ez alapján működik, különböző személyiségű coachok találkoztak, akik különböző hatékony technikák alkalmazásával dolgoznak. Ettől válik a munkánk hitelessé és így tudjuk kiszolgálni azt az üzleti réteget, akik partnerséget, támogatást, motivációt és különböző perspektívákat igényelnek kooperációnkban, valamint munkájuk során.

Az általam képviselt egyik fontos irányvonal, a business coaching közép és felső vezetőknek, executive szinten tevékenykedő vezetőknek, ezen kívül karrier coaching azoknak, akik  bármilyen elakadással szembesülnek munkájuk során vagy leendő munkájukkal kapcsolatosan. 

Egy másik fontos általam képviselt terület a mother/family coaching, kifejezetten fókuszálva a munkából az anyaságba, az anyává válás – anyának és nőnek lenni – munkába való visszatérés anyaként témákra, illetve mindezekkel egy apa/társ/férfi szemszögéből.

Ha úgy gondolod, hogy kipróbálnád, hogyan is tudunk együttműködni, együtt dolgozni, az elérhetőségeim egyikén várom a jelentkezésed.