• timea.puskas@coach-4you.hu
  • +36 70 383 0059

Puskás Tímea ACC

Jelenlegi munkám során számtalanszor felteszem a kérdést, hogy mi az, amit fontosnak tartasz elmondani saját magadról? Az emberek többsége a kérdéstől összezavarodva önéletrajzát használja a válaszadásra, a mentén haladva mesél a munkájáról, és arról, hogy mi hozta/vezette ide őt. Milyen nehéz is elmondani, hogy mi az a pár mondat, amivel össze tudnád foglalni saját magadat, amivel lenyomatot hagyva a másik félben, az kicsit is közelebb kerülhet hozzád?!

Most pedig itt vagyok, amikor te teszed fel nekem azt a kérdést, azaz, hogy mi az, amit fontos tudnod rólam, mi az, ami ide hozott és mi tart ezen a pályán?

A prémium szegmens egyik nagy múltú kávéházának üzletvezetőjeként szólított meg először a coaching, amikor is azt kutattam, hogy a csapatommal hogyan tudom megtalálni a partnerséget a szavak útján. A mindennap magamnak feltett kérdések – hová? hogyan? milyen erőforrásokkal? mi lesz a következő lépés? – mélyebb betekintést engedtek a coaching szakmába, és saját önismeretembe is. Személyiségemre jellemző a folyamatos fejlődés, és “a mindig többet, jobban” elv. Coaching folyamataimban a megoldás fókuszú kérdéseket részesítem előnyben, előremutatóan dolgozva az “itt és most”-ban.

Hosszú távú célom, hogy oktatásban és az egészségügyben segítők segítője lehessek, azt remélve, hogy maradandót alkothatok, ezzel a gyerekeknek is támogatást adva, hiszen minden velük kezdődik el.

És, hogy mi az, ami itt tart a pályán?

Az, hogy egyik ügyfél sem olyan, mint a másik, és minden folyamatban más-más kérdések juttatják el a hozzám segítségért fordulót kitűzött céljáig. Szerintem ebben van az igazi egyediség, az a bizonyos elixír, ami mindenkiben több elemi erőt mozgat meg.